Bezorgen & retourneren

*Bestellen bij OHBOYkindersieraden

Wanneer je een sieraad hebt gekozen, kun je indien nodig de juiste kleur en maat selecteren. Deze kun je nu toevoegen aan je winkelwagen, vervolgens kun je veilig betalen via ideal.

*Verzending

Zodra jouw bestelling is afgerond, word je bestelling zo snel mogelijk persoonlijk voor jou gemaakt. Je kunt je bestelling binnen 2-4 werkdagen verwachten, je bestelling word verstuurd via de post. PostNL is in de meeste gevallen snel, maar het komt wel is voor dat het wat langer duurt. Dit geld anders rond de feestdagen, houd dan rekening met een langere bezorgtijd. Wil jij je bestelling kado geven, of is het bedoeld voor de feestdagen, bestel liever op tijd. De verzendkosten zijn 2,95.

*Ruilen&Re tourneren

Is je bestelling toch niet wat je verwacht? Of is de maat toch niet juist? OHBOYkindersieraden denkt graag mee. Neem contact op, 14 dagen na de datum van de bestelling via: informatie.ohboy@gmail.com Als je de bestelling re tour doet zijn de kosten van een postzegel(s) voor jou. OHBOYkindersieraden kan alleen een re tour of iets wat geruild word, verwerken als de bestelling in een envelop met bubbeltjesfolie verzonden word. Overige enveloppen zijn niet geschikt voor de sieraden. OHBOYkindersieraden is niet verantwoordelijk voor kwijtgeraakte of beschadigde re tour bestellingen.

Schuiven naar boven